2009-07-10 19:31
Ella Peltonen

Perjantai on päättymässä

Conin ensimmäinen päivä on kääntymässä iltaan. Väkeä on ollut paikalla yli ymmärryksen - ulkona paistoi aurinko, ja sisällä virtasi sitä myöten myös hiki. Viimeiset ohjelmanumerot ovat vielä käynnissä, mutta vaikka coni sulkeekin sitten ovensa, ei häitä mitiä! Huomenna jatkamme klo 10.

Täysi-ikäiset voivat suunnistaa viettämään perjantai-iltaa Ravintola Meritähteen, joka sijaitsee aivan Ruoholahden metroaseman tuntumassa. Paikalla saattaa olla myös muutamia ulkomaalaisia hahmoja...

Entä mitä perjantaina tapahtui? Päivä pahamti käyntiin vauhdikkaasti, kun Ilkka Hendolin ja Pasi Vihinen räjäyttelivät (turvallisuusmääräyksien puitteissa) vähän paikkoja. Kunniavieraat George R.R. Martin, Alastair Reynolds ja Adam Roberts kiidätettiin ohjelmanumerosta, haastattelusta ja signeeraustilaisuudesta toiseen. Ainakin illansuussa herrojen nähtiin kiireestä huolimatta vielä hymyilevän.

Avajaisissa nähtiin vielä yllätysvieras, kun itse Tasavallan Presidentti Urho Kaleva Kekkonen saapui conin virallisella Tardiksella pitämään avajaispuhetta. Terveydentilakin oli kuulemma ihan kohdallaan.

Conitealla on ollut stressaava ja kiireinen päivä (ja myös viikko), mutta tunnelma on silti katossa. Mahtava con! Kiitos kaikille jo nyt! Elämä on ihanaa! (Ja muistakaa syödä ja juoda.)
Kommentit

2009-07-10 21.24
Iida Simes

Hieno päivä oli! Ja con on myös meidän etusivulla: http://www.rosebud.fi kendee tsekata!

terv. Iia Simes, Rosebud