Hei conikansa!

Cosplaydeitti on taas täällä! Animeconissa pääsemme taas seuraamaan tuttujen anime-, manga- ja pelihahmojen kommelluksekasta mielitietyn etsintää. Mitä mieltä Ciel on internet-idoli Mikun laulutaidoista? Onko pastaa hotkiva Italia Gokuderan makuun? Cosplaydeitissä odottamattomatkin sielunkumppanit löytävät toisensa ja myös vastakohdat saattavat vietellä. Tule sinäkin katsomaan millaisen rakastetun ehkäpä juuri sinun suosikkihahmsi voi löytää!

Cosplaydeitti on siis Napakymppi-tyylinen leikkimielinen seuranhakuohjelma. Seuranhakijalla on kolme ehdokasvaihtoehtoa, joille hän esittää joukon erilaisia kysymyksiä. Seuranhakija valitsee saatujen vastausten perusteella kolmesta ehdokkaasta mieluisimman. Seuranhakija ja ehdokkaat on erotettu toisistaan sermillä niin, ettei kumpikaan osapuoli näe toisiaan. Näin ulkonäkö ei vaikuta valintaan.

Tuttuun tapaan ohjelmaan haetaan osallistujia kolmelle kierrokselle. Pyrimme tasaisesti toteuttamaan heterokierroksen, shounen-ai kierroksen ja shoujo-ai kierroksen. Kierrosten sisältö riippuu kuitenkin täysin osallistujista, joten kaikkien kiinnostuneiden cosplayaajien kannattaa rohkeasti osallistua!

Ohjelmassa suositaan tunnetuimpia ja erikoisimpia hahmoja. Tämä siksi, että mahdollisimman moni yleisöstä tunnistaa hahmot ja ohjelman seuraaminen on täten kaksin verroin hauskempaa. Vaikka hahmosi ei olisikaan siitä tunnetuimmasta päästä, kannattaa silti ilmoittautua, sillä ei sitä koskaan tiedä vaikka tulisitkin valituksi.

Perusvaatimukset:

Vapaamuotoinen hakemus tulisi lähettää osoitteeseen: cosplaydeitti@2009.finncon.org
Viestissä tulisi ilmetä seuraavat seikat: hahmon nimi, sukupuoli, sarja mistä hahmo on, mille kierrokselle haluaisit/et missään nimessä haluaisi (hetero/shounen-ai/shoujo-ai), haluatko olla kysyjä vai ehdokas, oma mailisi ja puhelinnumero josta sinut tavoittaa arkisin ja conin aikana.

Kierrostoiveet toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Aikataulut:

Osallistumishakemuksia otetaan vastaan 28.6.2009 asti.
Osallistujat valitaan viikolla 27.
Cosplaydeitti pidetään sunnuntaina 12.7.2009 klo. 14:00.
Ohjelmanumero ei mene päällekkäin muiden massaohjelmien kanssa (sis mm. cosplay-kilpailut, fffightit ja shounen-ai paneelit).

Lisää voi kysyä myös Anikin foorumilla