2009-07-11 18:03
Vesa Reponen

Hyväntekeväisyyshuutokauppa oli menestysartikkeli

Hyväntekeväisyyshuutokauppa Tuhoa Turha Tuote tuotti ennätystuloksen! Nordic Fan Fundiin ja Kirkon Ulkomaanavun kautta lasten koulutukseen lähti Finncon/Animeconin kävijöiltä yli 600 euroa. Olemme ylpeitä!

TTT-huutokaupassa huudettiin enemmän tai vähemmän turhia tuotteita. Kaupan voittaja sai päättää, haluaako pitää tuotteen - tai tuomita sen tuhottavaksi. Yleisön riemulla ei ollut rajoja, kun Babylon 5:n VHS-nauhojen kohtalo selvisi - ja Kummisetä kaivoi moottorisahan esiin. Kaupan oli huhujen mukaan myös muuan erittäin kuuluisa hattu...

Muita lauantain kuulumisia voi lukea mm. Conpassin toisesta numerosta.

Nyt, kellon ollessa hiukan yli kuuden, conväki on joko katsomassa viimeisiä ohjelmanumeroita tai valmistautumassa illan kohokohtaan, mahtavaakin mahtavampiin iltabileisiin... Nuoriso suuntaa bailaamaan Nosturille, kun taas täysi-ikäiset voivat jäädä Kaapelitehtaan Hima&Sali -ravintolaan. Pääsymaksu kumpaankin häppenkiin on 4e (Nosturissa narikka 2e). Tältä sivulta saa lisätietoja. Lippuja myydään ennakkoon paitamyyntipisteessä sekä tietenkin myös ovelta.
Kommentit