2009-07-11 11:08
Ella Peltonen

Lauantaiaamun ajatuksia

Hyvää huomenta Finncon/Animecon!

Lauantai - se kaikkein vilkkain conpäivä - on alkanut. Tuota pikaa käynnistyy ainakin animekansan innolla odottama yksilöcosplay. Ja jos ennakkotietoihin on luottamista, aika huima show on tulossa.

Myös Atorox-voittaja ratkeaa pikapuolin. Tämä Suomen arvostetuimpiin lukeutuva palkinto jaetaan yleisöraadin perusteella vuoden parhaalle kotimaiselle novellille. Aamupäivän ohjelmassa on myös muun muassa viuhkatyöpajaa, vampyyriluentoa (eng) ja keskustelua animesta ennen animea. Aamun startannut ja jo päättynyt kirjastojen kokoelmapolitiikkaa käsitellyt paneeli oli niin suosittu, että ensi vuoden Finnconiin se toivottiin uudelleen - tuplapituisena.

Lisää lauantaiaamun ajatuksia ja perjantain kuulumisia voi lukea conin virallisesta lehdestä, Conpassista. Näitä oransseja ilopillereitä on jaossa mm. infopisteessä. Mutta jos missasit omasi tai et paikan päälle päässyt, lehdet löytyvät myös kotisivuilta: Conpassi.
Kommentit