2009-07-12 18:47
Ella Peltonen

Con on ohi!

Finncon/Animecon2009 on nyt virallisesti päättynyt! Toivottavasti kävijät viihtyivät, ainakin määräennätys tuli rikottua: viikonlopun aikana conissa vieraili alustavien arvioiden mukaan 15 000 henkeä. Vapaaehtoistyöntekijöitä tapahtuman pyörittämiseen tarvittiin kaikkineen lähes parisataa.

Näin ollen olimme suurin Suomessa koskaan järjestetty scifi-, fantasia- tai animetapahtuma, eikä muunkaan Euroopan rinnalla tarvitse yhtään hävetä.

Sää suosi tapahtumaa, vaikka pienoinen sateenuhka viikonlopulle olikin. Vai satoiko lauantai-iltana? Kukaan ei tainnut huomata, sillä sekä Nosturi että Hima&Sali olivat ääriään myöten täynnä juhlijoita. Muistettavaa conista jäi varmasti paljon, ei vähiten niillä joita onnisti napata jonkun idolinsa nimmari... Kunniavieraat George R.R. "Joulupukki" Martin ja Alastair Reynolds kiikutettiin tapaamisesta ja haastattelusta toiseen, mutta näytti herroilla silti olevan hymy herkässä.

Ikimuistoinen viikonloppu varmasti jokaiselle! Conitea kiittää osaltaan kaikkia kävijöitä, esiintyjiä, vieraita sekä eritoten ahkeria vänkäreitä, jotka vaivoja säästämättä jaksoivat raataa tämän(kin) conin eteen.

Seuraava Finncon järjestetään 17.-18.7.2010 Jyväskylässä. Toivottavasti näemme teistä siellä mahdollisimman monet! Seuraa myös sivuja: http://2010.finncon.org/
Kommentit

2009-07-14 15.27
Taimi

Nämäkin vielä kiittäisivät vänkäreitä. Mahtavaa kun jaksoitte ja kestitte ja venyitte. : )

Olette ihania. *halaavat ja rutistavat*

Terkuin työvoimatädit, Hanna ja Taimi