2009-07-12 15:45
Ella Peltonen

Suuri ja mahtava sunnuntai

Hyvää sunnuntai-iltapäivää koko conikansalle!

Eilisen iltabileistä on toivuttu, tili tyhjennetty ja kolmatta päivää hikoillaan kuumalla Kaapelitehtaalla. Tunnelma näyttää silti valoisalta. Kohta conitea hurraa tapahtuman päättymistä, mutta toivottavasti joku toteaa myös "höh, seuraava on vasta ensi vuonna". Ja ensi kesänä todellakin tapahtuu, sillä Finncon 2010 järjestetään 17.-18.7. Jyväskylässä. Kunniavieraina ovat mm. Ellen Kushner ja Sari Peltoniemi. Lisätietoja saa osoitteesta http://2010.finncon.org/

Sunnuntain kuulumisia ja vähän lauantainkin tarjoilee edelleen Conpassi kahden uuden numeron voimin. Muutakin todistusaineistoa lienee luvassa ensi viikon puolella, kunhan Kaapeli on saatu purettua ja itse kukin vähän levähtänyt viikonlopun jäljiltä.

Mutta tännään on vielä ohjelmaa luvassa! Kääntämisestä kiinnostuneiden kannattaa mennä tsekkaamaan, kun suomentaja J.Pekka Mäkelä tekee työtään livenä. Illalla jaetaan myös Tähtivaeltaja-novellikilpailun palkinnot, kuullaan paneeli Doctor Whosta ja saadaan nauttia, kun G.R.R. Martinin lukee yleisölle ääneen.
Kommentit