Conihotelli

Finncon/Animeconin conihotelli on tänä vuonna Ruoholahden Holiday Inn, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kaapelitehtaalta. Olemme neuvotelleet hotellin kanssa kiintiön, josta coninkävijät voivat varata itselleen standarditasoisen yhden tai kahden hengen huoneen 8.-12.7. välisenä aikana hintaan 70€ yö. Huone varataan hotellin varausjärjestelmän välityksellä. Alla oleva linkki vie suoraan järjestelmään, jossa on jo valmiina Finncon/Animeconin erikoishinta. Tarjous päättyy 24.6. tai kun kiintiö on täynnä.

Samaan hintaan ja saman linkin kautta on mahdollisuus varata huone myös ennen tai jälkeen conin, esimerkiksi vielä sunnuntaiyöksi jos haluaa nauttia conista ihan loppuun saakka. Nämä yöt eivät kuitenkaan kuulu ennakkovaraamaamme kiintiöön joten kannattaa olla olla ajoissa liikkeellä.

Varaa itsellesi hotellihuone tästä

Muut hotellit

Koska Ruoholahteen on helppo päästä niin metrolla, raitiovaunulla kuin bussillakin, kannattaa harkita muitakin vaihtoehtoja. Helsingin kaupungin matkailukeskuksen sivuilta pystyy etsimään itselleen sopivaa hotellia.

Hostellit

Hostellit ovat edullinen majoitusvaihtoehto, varsinkin jos saat useamman kaverin jakamaan huoneen kanssasi. Kaapelitehdasta lähinnä sijaitsevat hostellit ovat Hostel Academica ja Hostel Satakuntatalo. Molemmat toimivat talvisin opiskelija-asuntoloina ja sijaitsevat alle kahden kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaalta.

Lattiamajoitus

Animecon tulee myös järjestämään lattiamajoitusta itse Kaapelitehtaalla tapahtuman aikana. Paikkoja riittää tiukkojen paloturvallisuusmääräysten vuoksi vain vänkäreille.

Jos haluat hakea paikkaa lattiamajoituksessa, ilmoittaudu vänkäriksi. Majoitus on ilmainen.

Majoituksessa on aamulla lyhyet suihkuvuorot. Suihkuja ei ole montaa, joten varautukaa erityisen ripeään toimitukseen.

Muista reittiopas

YTV:n Reittiopas on hyvä työkalu kun yrität löytää itsellesi parhaiten sopivaa majoitusvaihtoehtoa; sen avulla selviää nopeasti, kuinka päästä valitsemaltasi hotellilta Kaapelille.