Töihin Finncon-Animecon2009 -tapahtumaan? Tarvitsemme juuri sinua! Vapaaehtoistyöntekijänä eli vänkärinä koet tapahtuman sisältäpäin aivan omanlaisellaan tavalla, tapaat kunniavieraat henkilökohtaisesti, tutustut uusiin ihmisiin - ja paljon muuta.

Työtehtävät

Vänkäreitä työskentelee monenlaisissa tehtävissä, joista kaikki ovat merkittäviä onnistuneen tapahtuman rakentamiseksi. Toivomme, että kerrot ilmoittautumislomakkeessa, mistä tehtävistä eniten olisit kiinnostunut - varaudu kuitenkin työskentelemään useammissa tehtävissä tai vaihtelevasti tarpeen mukaan.

Suuri osa työllistyy salivänkäreinä, joiden tehtävinä on huolehtia ohjelman aloituksesta ja lopetuksesta, varmistaa esiintyjien paikallaolo ja hyvinvointi, sekä opastaa ja ohjeistaa kävijöitä. Salivänkärinä pääset näkemään ohjelmia aitiopaikalta.

Koska Kaapelitehtaalla kaikki irtaimisto on conin hankkimaa, roudaukseen tarvitaan paljon ahkeria käsiä. Käytännössä tämä tarkoittaa esiintymislavojen rakentamista ja penkkien kantamista ennen ja jälkeen tapahtuman sekä tarvittaessa myös viikonlopun aikana.

SS-joukot eli siivous- ja saniteettivänkärit huolehtivat conin yleisestä hygieniasta. Pidetään Kaapeli siistinä!

Järjestyksenvalvojat huolehtivat conin turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Jos sinulla on JV-kortti, tämä on sinun paikkasi! Kortittomat henkilöt toimivat kiertovartioissa, jotka valvovat ettei tapahtuma-alueella synny ongelmia.

Tekniikkavänkärit tuntevat tietotekniikkaa ja av-laitteita ja pystyvät hyödyntämään näitä taitojaan conin palveluksessa.

Oletko kirjoitustaitoinen? Onko sinulla toimittajan silmää? Tule tekemään tapahtuman info-, uutis- ja hauskutuslehteä eli conzinea! Tehtävästä saat halutessasi erillisen todistuksen, ilmoittautua voit joko lomakkeella tai suoraan päätoimittajalle ella@finncon.org.

Jonkin verran ihmisiä työllistyy myös muihin tehtäviin, kuten infoon, kirja- ja paitamyyntiin, kahvilaan (ilmoitathan hygieniapassista!), green roomiin huolehtimaan muista vänkäreistä, sekä yömajoituksen valvojiksi.

Työntekijän edut

Vänkäreille ja conitealle on oma green roominsa eli taukotila, jossa voi hengähtää conin tungoksesta. Tarjolla on pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Vänkäröinnistä saa halutessaan työtodistuksen.

Pidemmän aikaa työskenteleville järjestetään myös lämmintä ruokaa, etusija lattiamajoitukseen sekä palkkioksi hieno t-paita. Täysi-ikäiset ovat tervetulleita sunnuntai-illan päätösbileisiin.

Lomake

Rekrytointi on päättynyt. Jos vielä mielit vänkäriksi, ota yhteyttä suoraan työvoimavastaavaan hanna@finncon.org. Kaikille järjestetään töitä! Ennen conia perjantaiaamuna on mahdollista tulla roudaamaan ilman sitoutumista vänkäriksi.