Finncon/Animecon on voittoa tavoittelematon ja ilmainen, mutta sen järjestäminen silti maksaa. Tämän takia tarjoamme yrityksille ja muille tahoille mahdollisuuksia näkyä alan harrastajille. Mainostilaa meiltä löytyy pääosin nettisivuilta ja ohjelmalehdestämme, mutta muitakin mahdollisuuksia on.

Jos olet kiinnostunut myyntitilasta, niin kannattaa huomioida että tarjoamme 20% alennuksen paketeista joihin sisältyy mainontaa ja myyntitilaa.

Finnconin yritys-tukijäsenille tarjoamme lisäksi 5% alennuksen kokonaishinnasta. Jos samalla hankkii myynti- ja mainostilaa niin jäseneksi liittymisestäkin saa 20% alennuksen.

Nettisivut

Nettisivuilla (2009.finncon.org ja 2009.animecon.fi) on mainoksille tilaa vasemmanpuoleisessa palkissa heti navigointimenun jälkeen, yhteensä noin 120x460 pikselin alueella. Sivustojen etusivuilla ei mainoksia näytetä, mutta kaikilla muilla sivuilla kyllä.

Mainoksilla voi olla kaksi eri tilaa: aktiivinen ja passiivinen; passiivinen tila on himmennetty ja kirkastuu osittain kun hiiren osoitin on palkin päällä. Passiivinen kuva ei saa olla animoitu, aktiivinen saa olla.

Mainostilaa myydään erinkokoisina palikoina, 120x60 (S), 120x140 (M) ja 120x300 (L) pikseliä. Mainosten väliin tulee 20 pikselin tila. Nyt jäljellä olevaan mainostilaan mahtuu siis seuraavat kokoonpanot: L, M+M, M+S+S tai 4*S.

Jos voi ehdottaa jotain tarpeeksi tyylikästä ja teknisesti toteutettavaa, ei olisi mahdotonta että mainos aktiivisessa tilassaan käyttäisi myös palkin vasemmalla puolen olevaa tilaa. Tästä voimme keskustella erikseen.

Mainosten sijoittelu pystysuunnassa vaihtelee sivujen välillä, joten jokainen mainos on keskimäärin osan ajasta ylimpänä.

Lisätietoja ja hintoja varten ottakaa yhteyttä: 2009@finncon.org, tai Topi Toosi puh. 040 565 2177.

Ohjelmalehti

Tapahtumaa varten tuotetaan B5-kokoinen pääosin mustavalkoinen ohjelmalehti, joka jaetaan ilmaiseksi kävijöille sekä ennen tapahtumaa. Tavoitteenamme on saada lehti jakoon kesäkuun alusta lähtien. Lehdestä tehdään vähintään 8000 kappaleen painos.

Ohjelmalehden mainosten hinnat ovat seuraavat. Finncon/Animecon ei ole ALV-velvollinen, joten näihin summiin ei lisätä mitään.

2 sivua 1600 EUR
1 sivu 900 EUR
1/2 sivua 500 EUR
1/4 sivua 300 EUR
1/6 sivua 200 EUR

Värilliset mainokset ovat myös mahdollisia, tästä tuleva lisähinta ei vielä ole tiedossa.

Voimme keskustella erikseen ohjelmalehden värillisestä takakannesta ja mahdollisesti värillisistä kansien sisäpuolista.

Muut mahdollisuudet

Tuotamme myös julisteita, flyereita, t-paitoja ja muuta itseämme mainostavaa materiaalia ennen tapahtumaa. Jos näissä näkyminen kiinnostaa, ottakaa yhteyttä.

Tapahtuman aikana on tarjolla hyvin näkyvää mainostilaa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa ja muualla, josta voimme keskustella erikseen.

Yhteystiedot

Jos haluatte varata itsellenne mainostilaa, ottakaa yhteys conin kauppiasvastaavaan:

Topi Toosi
2009@finncon.org
puh. 040 565 2177