Lyhyesti

  • 2x2m tilaa ja 180x80cm pöytä alk. 200 EUR
  • Kirjamyynti halpaa
  • Pienyrittäjille paikkoja à 80 EUR
  • Pöytä + mainos paketeista 20% alennus
  • Ota yhteyttä:
    Finncon-myynti,
    2009@finncon.org, puh. 040 3347 488

Tapahtumatilana Kaapelitehdas on erilainen kuin aikaisempien conien tilat. Pinta-alaa on kerrankin sen verran että saamme kaikki pöydät yhdelle alueelle.

Tilan varaamisesta

Tilavaraukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Varatut alueet merkitään karttaan harmaalla värillä. Tiedustele ylimääräisiä myyntipaikkoja osoitteesta 2009@finncon.org!

Pyrimme mahdollistamaan kaikkien osapuolien osaalistumisen, ja jos tarpeellista, saatamme laajentaa myyntialuetta. Tässä tapauksessa niille jotka ovat jo paikkansa varanneet annetaan etuoikeus vaihtaa varaustaan.

Hinnat

Myyntitila myydään neliömetreittäin. Perusyksikkö on 2x2m, johon kuuluu 180x80cm pöytä ja sen taakse myyjälle tuoli. Myös 3m syvää tilaa löytyy, ja voimme pöytäkartoituksessa ottaa huomioon muitakin muotoja.

Myyntitilan lähtöhinta on 50 EUR/m². Koska on selvää että jotkut paikat ovat parempia kuin toiset, osa myyntilasta on kalliimpaa.

Erikoistapauksena käsittelemme tilaa jossa myydään kirjoja (ei sis. sarjakuvia), joka maksaa 30 EUR/m². Tämä siksi että me haluamme saada kirjoja esille niin paljon kuin mahdollista. Kyseisen tilan sijoittelusta keskustelemme erikseen.

Pienimmille yrittäjille voimme tarjota 1x2m tilaa ja puolikasta pöytäpaikkaa (noin 90x80cm) yhteishintaan 80 EUR. Näiden paikkojen sijoittelusta päätetään vasta varsin myöhäisessä vaiheessa.

Laajemmat osastot ja muut normaalista poikkeavat ratkaisut hinnoittelemme erikseen.

Alla olevassa pöytäkartassa on erihintaiset alueet näytetty värin mukaan. Finncon/Animecon ei ole ALV-velvollinen, joten näihin summiin ei lisätä mitään.

keltainen50 EUR/m²
vihreä75 EUR/m²
punainen100 EUR/m²

Pöytäkartta


Pöytien kohdalla yksi ruutu on 1x1m. Kamerat ovat linkkejä valokuviin tilasta.
osasto
limu­baari
seurapöydät
A1
A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8
B1
B2
C1
C2
C3
C4
C5
C6
C7
C8
C9
Ca
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
E1
E2
E3
E4
E5
E6
E7
E8
E9
Ea
F1
F2
F3
F4
G1
G2
G3
G4
G5
G6
G7
G8
G9
Ga
Gb
H1
H2
H3
H4
H5
H6
H7


Kartta-alueesta heti oikealle Merikaapelihallin keskelle tulee conin infopiste, ja tämän toiselle puolen rakennetaan pääesiintymislava. Suurimman osan kävijöistä oletetaan saapuvan myyntialueelle tästä suunnasta. Vasemmalta ylhäältä pääsee ravintola Hima & Saliin sekä Puristamo ja Valssaamo -saleihin, jonne SF-puolen ohjelma on keskittynyt. Muihin käytössä oleviin tiloihin kulku tapahtuu luontevimmin sisäpihan kautta.

Karttaa päivitetään kun tilaa varataan, kun saamme kuulla tarkemmista tilatarpeista, kun tilan muun käytön yksityiskohdat selvenevät tai jos esim. turvallisuusvastaavamme niin vaatii.

Kartan keltaiset, vihreät ja punaiset alueet ovat myyntipaikkoja. Useamman paikan (myös eriväristen) yhdistäminen on täysin sallittua, samoin kuin omien tästä poikkeavien ehdotusten tekeminen. Harmaat paikat ovat jo myyty tai varattu muuta toimintaa varten.

Keskisaarekkeita halkaisevien pylväiden sekä yläreunan seinän ulokkeiden lasketaan vievän 1x1m myyntitilaa, josta ei siis tarvitse maksaa.

Alennukset

Myyntitilan lisäksi tarjoamme myös mainostilaa nettisivuillamme (finncon.org ja animecon.fi), ohjelmalehdessä sekä paikan päällä. Pakettiratkaisuista voimme pääsääntöisesti tarjota noin 20% alennuksen kokonaishinnasta.

Finnconin yritys-tukijäsenille tarjoamme lisäksi 5% alennuksen kokonaishinnasta. Jos samalla hankkii myynti- ja mainostilaa niin jäseneksi liittymisestäkin saa 20% alennuksen.

Kalustevuokraus

Myyntitiloihin kuuluu yksi pöytä ja yksi tuoli per 4m², tai vastaava määrä muuta vuokrakalustoa. Pöydän koko on noin 180x80cm. Tämän lisäksi tarvittavat pöydät ja muut kalusteet pitää vuokrata erikseen tai tuoda itse paikalle.

Vuokrauksen voi järjestää meidän kauttamme, jolloin teidän tarpeenne yhdistetään koko conin pakettiin. Emme ole vielä lyöneet lukkoon käyttämäämme kalustevuokraamoa, joten tarkempia hintoja emme vielä voi listata.

Tekniikka

Kaikille myyntipaikoille vedetään tarvittaessa sähköt. Pyrimme järjestämään langattoman nettiyhteyden myyjien käytettäväksi, mutta tämä ei vielä ole varmistunut. Sen mahdollisesta käytöstä emme tule veloittamaan mitään lisähintaa.

Aikataulu

Tällä kertaa con on ihan oikeasti kolmipäiväinen, joten myyntialuekin on auki ainakin osan päivää perjantaina. Tarkemmat aukioloajat selviävät myöhemmin. Osallistuminen perjantain myyntiin ei ole pakollista, mutta paikalle tuleminen vasta lauantaina ei alenna hintaa.

Rakentaminen voi alkaa perjantaina klo 10. Noin klo 12 asti on mahdollista ajaa oma auto pöydän viereen, ja tilan on suunniteltu julkisesti avautuvan viimeistään klo 14. Illemmalla (ehkä klo 18) myyntialue suljetaan yleisöltä, mutta tämänkin jälkeen rakentaminen on mahdollista, joskin auto pitää tällöin jättää ovien ulkopuolelle.

Sunnuntain purku tapahtuu vaiheittain iltapäivän mittaa kun ohjelmat loppuvat. Auton saa taas ajaa paikkansa viereen kun sali on saatu tyhjennettyä yleisöstä. Kiirettä ei ole, kunhan iltaan mennessä saadaan paikat siistiksi.

Yhteystiedot

Jos haluatte varata itsellenne pöytätilaa, ottakaa yhteys conin kauppiasvastaavaan:


2009@finncon.org
puh. 040 3347 488Kaapelitehdas - yleiskartta
Kaapelitehtaan yleiskartta, jossa katkoviivalla indikoitu tarkemman kartan alue. Tummat alueet ovat Finncon/Animeconin käytössä.