Conihotelli

Finncon/Animeconin conihotelli on tänä vuonna Ruoholahden Holiday Inn, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kaapelitehtaalta. Emme voi enää taata, että conikiintiössä on enää huoneita jäljellä. Jos tilaa on, huoneen saa samaan hintaan eli standarditasoinen yhden tai kahden hengen huoneen 8.-12.7. välisenä aikana hintaan 70€ yö. Huone varataan hotellin varausjärjestelmän välityksellä. Alla oleva linkki vie suoraan järjestelmään, jossa on jo valmiina Finncon/Animeconin erikoishinta.

Samaan hintaan ja saman linkin kautta on mahdollisuus varata huone myös ennen tai jälkeen conin, esimerkiksi vielä sunnuntaiyöksi jos haluaa nauttia conista ihan loppuun saakka. Nämä yöt eivät kuitenkaan kuulu ennakkovaraamaamme kiintiöön joten kannattaa olla olla ajoissa liikkeellä.

Varaa itsellesi hotellihuone tästä

Muut hotellit

Koska Ruoholahteen on helppo päästä niin metrolla, raitiovaunulla kuin bussillakin, kannattaa harkita muitakin vaihtoehtoja. Helsingin kaupungin matkailukeskuksen sivuilta pystyy etsimään itselleen sopivaa hotellia.

Hostellit

Hostellit ovat edullinen majoitusvaihtoehto, varsinkin jos saat useamman kaverin jakamaan huoneen kanssasi. Kaapelitehdasta lähinnä sijaitsevat hostellit ovat Hostel Academica ja Hostel Satakuntatalo. Molemmat toimivat talvisin opiskelija-asuntoloina ja sijaitsevat alle kahden kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaalta.

Lattiamajoitus

Finncon/Animecon tulee myös järjestämään lattiamajoitusta itse Kaapelitehtaalla tapahtuman aikana. Tilaa riittää tiukkojen paloturvallisuusmääräysten vuoksi vain vänkäreille.

Jos haluat hakea paikkaa lattiamajoituksessa, ilmoittaudu vänkäriksi. Lattiamajoitus on tällä hetkellä täynnä, mutta vänkäreille kyllä keksitään jotain.

Majoituksessa on aamulla lyhyet suihkuvuorot.

Muista reittiopas

YTV:n Reittiopas on hyvä työkalu kun yrität löytää itsellesi parhaiten sopivaa majoitusvaihtoehtoa; sen avulla selviää nopeasti, kuinka päästä valitsemaltasi hotellilta Kaapelille.